TTK'nin 12. Yılında Şirketler Hukuku Uygulamaları Seminerleri Tamamlandı

17:56 . 14 Mayıs 2024

İzmir Barosu tarafından ilki 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen “TTK'nin 12. Yılında Şirketler Hukuku Uygulamaları” başlıklı seminerlerin ikincisi 9 Mayıs 2024 tarihinde yapılarak tamamlandı.

Oturum başkanlığını İzmir Barosu üyesi meslektaşımız Av. Makbule Şenkaya’nın yaptığı seminere Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Yaşar Can Göksoy konuşmacı olarak katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Üyesi Av. Aylin Aras Öztürk,  semineri düzenleyen Ticaret ve Fikri Mülkiyet Hukuku Komisyonuna ve katılımcılara teşekkür etti. Oturum sonunda İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Zöhre Dalkıran tarafından konuşmacılara katılım ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Seminer kaydını aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.