Başkan

16.06.2015 11:01:27

AV. AYDIN ÖZCAN

1968 Yunanistan Dedeağaç doğumlu.İlkokulu Batı Trakya Türk Azınlık Okulu olan Kösemescit Azınlık Okulu'nda okudu.Orta öğretimini Karabağlar Cumhuriyet Lisesi'nde yatılı öğrenci olarak tamamladı.1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne giriş yaptı,1991 yılında mezun oldu.Avukatlık Stajını Bursa Barosu'nda tamamladı.1993 yılından bu yana İzmir Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.2008 2010 yıllarında İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyeliği ve Baro Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı yıllar arasında İzmir Barosu Kadın Hakları Komisyonu,İzmir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu,İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu,İzmir Barosu Fikri ve Sınai Haklar Komisyonu başkanlıkları ve İzmir Barosu CMK Komisyonu üyeliği görevlerinde bulundu.İzmir Rumeli ve Balkan Dernekleri Kurucu Platform Başkanlığı yaptı ve 2002 yılından bu yana Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.Halen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Maliye Ana Bilim Dalı Vergi Hukuku Programında Yüksek Lisans yapmaktadır.

Yunanca biliyor.Evli ve iki çocuk babası.