Adli Bilimler ve Adli Belgede Sahtecilik Konferansı Yapıldı

17.04.2016 16:27:01

İzmir Barosu tarafından 16 Nisan 2016 günü “Adli Bilimler ve Adli Belgede Sahtecilik” başlıklı konferansın ikincisi gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ergun Sakızlı’nın yaptığı konferansa İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Salih Cengiz, Ankara Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof.Dr. İsmail Hamit Hancı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Adli Bilimciler Derneği Belge İnceleme Komisyonu Başkanı Doç.Dr. İsmail Birincioğlu konuşmacı olarak katıldılar.