İzmir Barosu Fotoğraf Grubu “Sokakta Yaşayan Hayvanlarımız” Sergisi Düzenledi.

15:41 . 11 Ekim 2024

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Seferihisar Belediyesi Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde "Sokakta Yaşayan Hayvanlarımız" konulu sergi düzenledi.

Meslektaşlarımızın çektiği sokak hayvanlarının fotoğraflarından oluşan serginin açılışına, sergiyi destekleyen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Fevziye Kanat Özkan, İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Aylin Aras Öztürk  ve çok sayıda yurttaş katıldı. İzmir Barosu Fotoğraf Grubu, sergilenen fotoğrafların gelirini sokak hayvanlarına bağışladı.

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu sergi nedeniyle kendilerine verilen teşekkür belgesini, İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz ve  İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Aylin Aras Öztürk'e takdim etti.