Boşanma Davaları, Mal Paylaşımı Davası ile İlişkisi ve Türk Medeni Kanunu'nda Mal Rejimleri ve Uygulama Sorunları Konulu Eğitim Çalışması Yapıldı

14:30 . 10 Ekim 2024

Alev Gençcan'ın sunumuyla yapılan "Boşanma Davaları, Mal Paylaşımı Davası ile İlişkisi ve Türk Medeni Kanunu'nda Mal Rejimleri ve Uygulama Sorunları" konulu eğitim çalışması, meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile Aliağa'da yapıldı.

Çalışmanın açış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz, ilçe eğitimlerinin devam edeceğini bildirerek Av. Alev Gençcan'a ve eğitime büyük ilgi gösteren meslektaşlara teşekkür etti.

Eğitim çalışmasında; boşanma davaları ile açılacak mal rejimine ilişkin davalar ve mal rejiminin tasfiyesine ilişkin hesaplamalar anlatılarak güncel Yargıtay kararları değerlendirildi.

Av. Alev Gençcan'a İzmir Barosu'nda düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında teşekkür belgeleri taktim edildi.