OCAS Sisteminde Nöbet Günlerinin Belirlenmesine İlişkin Duyuru

OCAS Sisteminde Nöbet Günlerinin Belirlenmesine İlişkin Duyuru

23:46 . 27 Nisan 2011

CMK görevlendirmelerinde kullanılan OCAS programında görev tarihleri yıl bazında ayrılmadığı  için bir önceki yıl belirlenen görev günlerinin bu yıl da sanki müdafi tarafından belirlenmiş gibi  sistemde kalmaya devam etmekte olduğu ve meslektaşlarımızın Nisan ayı içerisinde aslında bu yıl için işaretlemedikleri  günlerde sistem tarafından sanki görevli imiş gibi  arandığı tespit edilmiştir.

Sorunun çözümü  açısından OCAS yetkilileri ile yapılan görüşmelerde 1 Mayıs 2011 tarihinden itibaren tüm nöbet günü tarihleri  kaldırılmış olduğundan müdafiler tarafından Mayıs ayı ve sonrasına ilişkin görev günlerinin yeniden belirlenmesi ve sisteme kaydı gerekmektedir.

Müdafilerimiz açısından bir mağduriyete yol açmamak için Mayıs ve devam eden aylara ilişkin görev günlerinin tekrar belirlenmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla…

İzmir Barosu CMK Görevlendirme Servisi

Önemli not : Bu durum müdafilerimizin puanlarında herhangi bir değişikliğe yol açmayacak olup sistemdeki tüm müdafiler aynı puanlar üzerinden görev almaya devam edeceklerdir.

CMK NÖBET GÜNÜ BELİRLEME İÇİN YARDIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CMK NÖBET LİSTESİ SORGULAMA İÇİN YARDIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ