İzmir Barosu, Avukatların Yanısıra Kurum Avukatları, Stajyer Avukatlar ve Baro Çalışanlarının da Covid 19’a Karşı Aşılanması İçin Sağlık ve Adalet Bakanlıklarına Yeniden Başvurdu.

16:28 . 11 Haziran 2021

İzmir Barosu, avukatların yanısıra kurum avukatları, stajyer avukatlar ve baro çalışanlarının da Covid 19’a karşı aşılanması için Sağlık ve Adalet Bakanlıklarına yeniden başvurdu.

Gönderilen yazılarda aynı riskli ortamlarda bulunan farklı görevi ifa eden bireyler arasında ayrımcılığa yol açabilecek durumdaki mevcut uygulamanın genişletilerek, kamu kurumlarında çalışan meslektaşlarımız, stajyer avukat meslektaşlarımız ve baro çalışanlarımızın da serbest çalışan avukat meslektaşlarımız gibi yaş sınırı kısıtlaması olmaksızın aşılama programına dahil edilmesi talep edildi.