Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’na Katılan İzmir Barosu Üyesi Stajyerler Baromuzu Ziyaret Etti

15:44 . 28 Temmuz 2020

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması bölge elemelerine katılarak İzmir Barosu’nu temsil eden stajyer avukat meslektaşlarımız Durdu Mehmet Şen, Tansu Alaca, Fatma Yağız, Merve Keskin ve danışmanlıklarını yapan Av. Gülnur Erdoğan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ile Staj Eğitim Merkezi sorumlu yönetim kurulu üyesi Av. Afhan Topel’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin de uzun süredir kurgusal duruşma çalışmaları yaptığını ifade ederek, bu tip çalışmaların stajyer avukatların mesleğe hazırlanmaları anlamında önemli deneyimler olduğunu dile getirdi.