Aliağa’da Tüketici Hakem Heyetlerinin Görev ve Yetkileri, Başvuru Usulleri Eğitimi Düzenlendi

İzmir Barosu tarafından Aliağa Ticaret Odası’nda Tüketici Hukuku’nun başlıca sorunları başlıklı bir konferans düzenlendi

12:55 . 13 Ocak 2020

Konferansta Av. Sefer Keskin “Tüketici Hakem Heyetlerinin Görev ve Yetkileri, Başvuru Usulleri”, Av. Oğuz Gökyıldız “Ayıplı Mal ve Hizmetlerde Sorumluluk” ve Av. Salih Emrah Ertan ise “Tüketici Kredi ve Kredi Kartları” başlıklı sunumları gerçekleştirdiler.

Aliağa ve çevre ilçelerden meslektaşlarımızın katıldığı seminerde konuşan Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel bilgi güçtür diyerek çıktıkları yolda merkezin yanı sıra ilçelerde de çok sayıda eğitim çalışması düzenlediklerini ve düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı. Çalışmaya Yönetim Kurulu üyemiz Av. Cansu Bildirici de katıldı.