HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

91. Dönem CMK Eğitim Çalışması Tamamlandı

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Kasım başından bu yana 25 kişilik gruplar halinde toplam 682 meslektaşımızın katılarak CMK sistemine dahil olduğu çalışmaların sonuncusu 22- 23 – 24 Mart tarihinde gerçekleştirildi.

11:22 . 26 Mart 2019

Kasım ayından bu yana düzenlenen CMK eğitim çalışmaları sonucunda an itibariyle CMK eğitimi için bekleyen meslektaşımız kalmadı. Kasım başından bu yana 25 kişilik gruplar halinde toplam 682 meslektaşımızın katılarak CMK sistemine dahil olduğu çalışmaların sonuncusu 22- 23 – 24 Mart tarihinde gerçekleştirildi. Küçük gruplar halinde beş ayrı salonda aktif eğitim yöntemleri kullanılarak gerçekleştirilen 91. Dönem CMK eğitim çalışmasına 86 meslektaşımız katıldı.

  

Sertifika töreninde konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel,  çalışmayı konferans şeklinde yapmanın da bir alternatif olduğunu söyleyerek “bununla birlikte, bu tip bir çalışmadan verim almak, bu kadar çok soru sormak ve bu kadar çok cevap almak mümkün olmayacaktı. Biz sizden bir şeyler öğrendik, size bildiklerimizden bir şey aktarabildiysek ne mutlu bize” dedi. Çalışmanın bu denli verimli geçmesinin en önemli sebebinin eğitime katılan meslektaşlarımızın katılımı ve soruları olduğunu ifade eden Av. Özkan Yücel “sizin katılımınızın çok büyük bir değeri var” dedi.

 

BAŞKA BİR AVUKATLIK MÜMKÜN

 

“Hukuk devleti adına, avukatlık yapma biçimi adına bir kaygımız var” diyen Av. Özkan Yücel “bir başka avukatlık pratiğinin, teslim olmayan, vazgeçmeyen, ısrar eden ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapan bir avukatlık pratiğinin mümkün” olduğunu ifade etti.  

 

İzmir Barosu olarak, aktif bir şekilde çalışmaya katılan tüm meslektaşlarımıza ve hiçbir karşılık beklemeksizin özveriyle zaman ayırarak eğitim çalışmasının başından sonuna kadar çalışmada yer alarak, eğitimin niteliğinden hiçbir taviz vermeksizin 4 ay gibi kısa bir zamanda 682 meslektaşımızın CMK sistemine katılmasını sağlayan kolaylaştırıcılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.