Kurgusal Duruşma Çalışması Tamamlandı

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından 2 Şubat 2019 günü düzenlenen kurgusal dava çalışması tamamlandı.

14:09 . 06 Şubat 2019

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurgusal dava çalışması tamamlandı. Özel Hukuk alanında 18, Ceza Hukuku alanında ise 23. kez düzenlenen kurgusal duruşmanın açılışında konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, “burada yanlış yapmaktan korkmayalım. Bir tek amacımız var yarın gerçek anlamıyla müvekkillerimizi savunmaya, onların haklarıyla ilgili söz söylemeye başladığımızda hata yapmayalım“ dedi. İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av. Afhan Topel ise bir buçuk ay süren çalışmaların sonuçlarının kurgusal duruşmada görüleceğini söyleyerek “bir buçuk aylık çalışmanın meslek yaşamınıza yansıması bizim için çok önemli. Ben bir kez daha Staj Eğitim Merkezinde görev alan tüm meslektaşlarımıza, stajyer avukatlarımıza, çalışmanın gerçekleşmesi için gereken desteği veren İzmir Adliyesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etmek isterim” dedi.” dedi.

İzmir Adliyesi 5. ve 6. Ağır Ceza mahkemelerinde gerçekleşen kurgusal dava çalışmalarına 140 stajyer avukat katıldı.