Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

26.10.2018 14:31:23
Gericiliğe ve Emperyalizme Karşı 110 Yıl! İzmir Barosu

GERİCİLİĞE VE EMPERYALİZME KARŞI 110 YIL! İZMİR BAROSU

CUMHURİYETİN KURUCU DEĞERLERİNİN YÜCELTİLDİĞİ ÖZEL GÜNLERE İLGİNİN TÜRLÜ BAHANELERLE AZALTILMAK İSTENMESİNİ KABUL ETMİYORUZ

Valilik tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yılı tören geçişi için yapılan resmi davette, katılımın 20 kişiyle sınırlandığı bildirilmiştir. İzmir Barosu olarak, Cumhuriyetin kurucu değerlerinin yüceltildiği özel günlere ilginin türlü bahanelerle azaltılmak istenmesini kabul etmiyoruz. Bu konudaki cevabi yazımız İzmir Valiliği ile paylaşılmış ve alana baromuz mensubu bütün meslektaşlarımızla beraber gideceğimiz kendilerine iletilmiştir. Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için 29 Ekim sabahı saat 09.00'da İzmir Barosu önünden Cumhuriyet Meydanı'na yapacağımız yürüyüşe tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Saygılarımızla.

İzmir Barosu Yönetim Kurulu Adına

Başkan Av. Özkan YÜCEL

Valiliğe verdiğimiz cevabi yazımız için lütfen tıklayınız >>>