Grup Değişik İş Sekizinci Konserini Gerçekleştirdi

14.05.2018 13:59:50

Tamamı avukatlardan oluşan ilk orkestra olan Grup Değişik İş, sekizinci konserini 10 Mayıs 2018 günü Sold Out Performance Hall’da gerçekleştirdi.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, “biz sporla sanatla ilgilenen meslektaşlarımızın hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Av. Mustafa Çetin, altı yılda sekiz konser veren Grup Değişik İş’in sadece İzmir’de değil Türkiye’de tüm barolar arasında tanınan çok başarılı bir grup olduğunu ifade ederek kendilerine başarılar diledi.

Solistleri; Av. Ceren Tekin, Stj. Av. Ezgi Stran Güneş, Av. İdil Su Aydın ve Av. Can Özarpacı olan grupta Av. Ferhat Çelik ve Stj. Av. Efe Gökdemirel gitarları, Av. Alper Taner neyi, Av. Kamil Yıldırım davulu, Av. Emre Öktem basgitarı ve Hakan Saran klavyeyi çalıyor.