HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

E-Fatura ve E-Defter Uyuşmazlıkları Konferansı Düzenlendi

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu tarafından “Vergi Davaları Yönetim Süreci Kapsamında E-Fatura ve E-Defter Uyuşmazlıkları” başlıklı bir konferans düzenlendi. Konferans kaydı ve sunumlara haberin devamından ulaşabilirsiniz

14:25 . 08 Şubat 2018

İzmir Barosu tarafından 6 Şubat 2018 günü “Vergi Davaları Yönetim Süreci Kapsamında E-Fatura ve E-Defter Uyuşmazlıkları” başlıklı bir konferans düzenlendi.

 

Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ersan Öz ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selçuk Gülten’in konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılış konuşmasını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan yaptı.

 

Av. Aydın Özcan yapmış olduğu açılış konuşmasında, konferans konusu e-defter ve e-fatura uygulamalarının çok yeni ve çok ilgi çekici bir konu olduğunu söyleyerek,  bu uygulamaların bürokratik işlemleri ortadan kaldıracağını ifade etti.

 

Prof.Dr. Ersan Öz, vergi uyuşmazlıklarının çözüm yollarından bahsettiği sunumunda, vergi yargılama usulü ilkeleri, vergi yargısında dava açılması, dava açma süreleri, vergi yargılamasında ispat, avukatın hukuki sorumluluğu ve avukatın vergi yargılamasındaki rolü konularına değindi.

 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selçuk Gülten ise e-defter ve e-fatura davalarına değindiği konuşmasında E-Serbest Meslek Defteri, E-Serbest Meslek Makbuzu, E-Fatura, E-Arşiv Fatura, E-Defter, E-Fatura, E-Defter Davalarından bahsetti.

 

Prof.Dr. Ersan Öz’ün Sunumu için Lütfen Tıklayınız

 

SMM Selçuk Gülten’in Sunumu için Lütfen Tıklayınız

 

Konferans kaydını aşağıda izleyebilirsiniz.