Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Çeşme - Seferihisar-Urla-Karaburun İstinaf Atölye Çalışması Yapıldı

26.01.2018 16:11:10

İstinaf atölye çalışmalarının üçüncüsü Çeşme’de, Çeşme, Urla, Seferihisar ve Karaburun’daki meslektaşlarımıza yönelik 19.01.2018 günü gerçekleştirildi

İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi tarafında ilçelerde meslektaşlarımıza yönelik olarak düzenlenen İstinaf atölye çalışmalarının üçüncüsü Çeşme’de, Çeşme, Urla, Seferihisar ve Karaburun’daki meslektaşlarımıza yönelik olarak gerçekleştirildi.

Genç Avukatlar Meclisi’nden sorumlu İzmir Barosu Yönetim Kurulu Av. Nilay Ertem Durlu ve meclis üyelerinin de katıldığı istinaf atölye çalışmalarının üçüncüsü 19 Ocak 2018 tarihinde Çeşme Belediye’sinin salon tahsisi ile Çeşme, Urla, Seferihisar ve Karaburun’daki meslektaşlarımıza yönelik olarak gerçekleştirilmiştir.

Çalışmada, Ceza Hukuku alanında doktorasını sürdüren Av. Sinem TOP ve Özel Hukuk alanında eğitim veren Dr. Uğur BULUT istinaf sürecindeki işleyiş ve istinaf kanun yolunun yürürlüğe girmesinden bu yana yapılan değişiklikler meslektaşlarımız ile paylaşılmıştır.

Gelecek eğitimlerde Ceza Hukuku ve Özel Hukuk İstinaf süreçleri ile birlikte İdare Hukuku kanun yolları da yer alacaktır.