Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Hukuk Fakülteleri Ziyaret Edildi

17.10.2017 10:01:48

İzmir Barosu heyeti, İzmir’de bulunan hukuk fakültelerinin dekanlarını ziyaret ederek her zaman devam eden işbirliği çerçevesinde yeni dönemde de etkin mesleki çalışmalar yürütüleceğini ifade ettiler.

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin ve Baro Genel Sekreteri Av. İlke Erol ile Yasa İzleme Komisyonu ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu üyesi meslektaşlarımız Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Havutçu, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alp ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aşkar ile Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mine Turhan’ı ziyaret ettiler.

Aynı zamanda yeni göreve gelen Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alp’e de başarılar dileyen heyet, İzmir Barosu olarak Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakülteleri ile her zaman devam eden işbirliği çerçevesinde yeni dönemde de etkin mesleki çalışmalar yürütüleceğini ifade ettiler.