Kripto Paralar: Bitcoin ve Etherium Konulu Panel Yapıldı

Son günlerin güncel konusu olan kripto paralar Bitcoin ve Etherium 6 Ekim 2017 günü düzenlenen panelde konuşuldu

11:34 . 09 Ekim 2017

İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi tarafından son günlerin güncel konusu olan kripto paralar Bitcoin ve Etherium konulu bir panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını İzmir Barosu Saymanı Av. Muammer Erçoban’ın yaptığı ve kripto paraların teknik detayları ile hukuki durumunun anlatıldığı panele konuşmacı olarak İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Atalay Aksay ve bilgisayar yüksek mühendisi Çağrı Polat katıldılar.

Panel sonunda konuşmacılara plaketlerini veren İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, ilginç ve geleceği olan bir konuda çalışma yapan Genç Avukatlara Meclisi'ne teşekkür etti.