İzmir’in Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladık

11.09.2017 13:57:51

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin, Saymanımız Av. Muammer Erçoban ve meslektaşlarımız İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 9 Eylül’de cübbeleriyle törenlerde yerlerini aldılar.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin, Saymanımız Av. Muammer Erçoban ve meslektaşlarımız, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 9 Eylül’de cübbeleriyle törenlerde yerlerini aldılar.

Türk Ordusu’nun 9 Eylül 1922’de İzmir’e girerken kullandığı güzergah üzerinde yapılan Zafer yürüyüşü Basmane Karakolu önünde başladı ve Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.