Büyükelçi Algan İzmir Barosu’nu Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Sibel Algan, göreve başlamasının ardından İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

22:41 . 10 Temmuz 2017

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükelçi Algan’a yeni görevinde başarılar diledi.

İzmir’in son yıllarda gerek ekonomik gerekse sosyal anlamda gelişme içerisinde olduğunu söyleyen Özcan, İzmir Barosu’nun da kentin gelişimine katkı sunacak her türlü çalışmanın içerisinde yer almaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti. Baro’nun özellikle kadın ve çocuk hakları alanında yürüttüğü çalışmaların sadece İzmir yerelinde kalmadığını, Türkiye geneline yayıldığını ifade eden Avukat Aydın Özcan, İzmir Barosu’nun bir yandan yabancı barolarla işbirliğini geliştirmek için kardeş baro protokolleri imzaladığını, bir yandan da Avrupa üniversiteleri ile uluslararası sertifikasyon çalışmaları düzenlediklerini ifade ederek, “İzmir Barosu’nun uluslararası bir baro olması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında Baro Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin ve Baro Genel Sekreteri Av. İlke Erol da hazır bulundu.