Duyuru Yazdır Küçük Font Büyük Font

Türkiye Barolar Birliği Duyurusu 2017-16

13.03.2017 16:21:31

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında halkımızın iradesinin sonuçlara güvenli bir şekilde yansımasının temini için Türkiye Barolar Birliği Sandık Güvenliği Merkezi oluşturulmuştur.

Ankara 08.03.2017
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2017/16

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında halkımızın iradesinin sonuçlara güvenli bir şekilde yansımasının temini için Türkiye Barolar Birliği Sandık Güvenliği Merkezi oluşturulmuştur.

Katılmak isteyen tüm avukatlara 18.03.2017 tarihinde saat 10:00'da Türkiye Barolar Birliği Kongre Merkezinde "Seçim Hukuku ve Sandık Güvenliği" eğitimi verileceği hususunu bilgilerinize sunar, konunun Baronuz üyesi meslektaşlarımıza duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU