Duyuru Yazdır Küçük Font Büyük Font

Türkiye Barolar Birliği Duyurusu-2017-14

28.02.2017 15:17:22

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'ndan 30.01.2017 günlü 2017/63 Muh sayılı yazının bir örneği ilişikte gönderilmiştir.

Ankara 06.02.2017
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2017/14

Söz konusu yazıda; meslektaşlarımız hakkında tesis edilen disiplin işlemleri ile ilgili Danıştay'a intikal eden dava dosyalarının akıbeti hakkında Barolarımız tarafından kararın örneğinin talep edildiği ancak istem yazısı ekinde dönüş posta ücretinin gönderilmemesi nedeniyle tebligatın yapılmasında sorunlar yaşandığı, bu tür işlemlerde istem yazısı ekinde posta pulunun da gönderilmesi konususun Barolarımıza duyurulması talep edilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.