KOMİSYONLAR

Uygulamalı UYAP Eğitim Semineri Düzenlendi

İzmir Barosu tarafından 28.01.2015 günü Uygulamalı UYAP Eğitim Semineri düzenlendi.

İzmir Barosu'na kayıtlı meslektaşlarımız Av. Atalay Aksay ve Av. Özden Gin'in katılımıyla yapılan seminere meslektaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gösterildi.

İlk olarak söz alan Av. Atalay Aksay UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi)  konusunda görsel ve teorik bir sunum gerçekleştirdi ve UYAP Avukat Portalı hakkında temel bilgilendirmelerde bulundu.

İkinci olarak konuşan Av. Özden Gin ise e-imza sistemi ve UYAP için gerekli programların kurulumu ve UYAP sistemindeki işlemlerin örneklenmesine ilişkin uygulamalı bir sunum gerçekleştirdi.