ZİYARETLER

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Fuat Ateşoğlu'nu Ziyaret Ettiler

Bergama’da meslek hayatını sürdüren ve hukukçuluğunun yanı sıra yazar kimliği ile de tanınan meslektaşımız Av. Fuat Ateşoğlu bir süre önce rahatsızlanmıştı. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Av. Fuat Ateşoğlu’nu İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Baro Saymanı Av. Muammer Erçoban ve Bergama Baro Temsilcisi Av. Güntekin Yıldırım evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, ziyaret sırasında Ateşoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi alırken, kendisinin iyi olduğunu öğrenmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İzmir Barosu’nun sekiz bine yakın üye avukatıyla Türkiye’nin en büyük üçüncü barosu olduğunu ve baronun meslektaşlarının mutlu günlerinde de sıkıntılı günlerinde de yanında olduğunu ifade eden Av. Aydın Özcan, “Sayın Av. Fuat Ateşoğlu hem hukukçuluğu hem de hem de araştırmacı kimliği ile kaleme aldığı kitapları ile çok kıymetli bir meslektaşımızdır” dedi.

Av. Fuat Ateşoğlu ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.