Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Kupa İzmir Barosu'nun

24.01.2017 14:08:18

Adana Barosu tarafından beşinci kez gerçekleştirilen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarında şampiyonluk kupasını İzmir Barosu Körfez Futbol takımı kaldırdı. Bu sonuçla İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı peş peşe ikinci şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Adana Barosu tarafından beşinci kez gerçekleştirilen  5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarında şampiyonluk kupasını İzmir Barosu Körfez Futbol takımı kaldırdı. Bu sonuçla İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı peş peşe ikinci şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan şampiyonluk kupasının teslimi sırasında, İzmir Barosu’nun çok önemli hukuksal çalışmalara imza atarken bir yandan da, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalara da büyük önem verdiğini belirtti.  Av. Aydın Özcan, “İzmir Barosu bünyesinde meslektaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu alanlarda çalışan birçok topluluğumuz bulunmaktadır. Hepsi de çok başarılı çalışmalara imza atıyorlar ve İzmir Barosu olarak bizleri gururlandırıyorlar. İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı da İzmir Barosu bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarını yürütmektedir ve birçok sportif başarılar almıştır. Kendilerini bu kupayı ikinci kez kazanmalarından dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.