Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Genel Kurul’da güven tazeleyen ve ikinci kez İzmir Barosu Başkanlığına seçilen Av. Aydın Özcan Baro Binası’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, seçilen yeni yönetim kuruluyla birlikte yeni dönemde birlik beraberlik içerisinde, dayanışma içerisinde, takım ruhuyla birçok yeni projeye imza atacaklarını dile getirdi.

14:54 . 21 Ekim 2016

İzmir Barosu’nun 15-16 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşen genel kurulu sonrası devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tören sırasında 2014-2016 döneminde görev yapmış ve bu dönem görev almayan meslektaşlarımıza plaket sunuldu.

Genel Kurul’da güven tazeleyen ve ikinci kez İzmir Barosu Başkanlığına seçilen Av. Aydın Özcan yapmış olduğu konuşmada geçmiş iki yıllık dönemin çok başarılı geçtiğini, bu nedenle genel kurul tarafından yeniden göreve layık görüldüklerini söyledi. Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan konuşmasına şöyle devam etti:

“ İzmir Barosunu geçmiş iki yıllık süreçte nereden aldık nereye getirdik meslektaşlarımız tanık oldular. Şöyle bir geriye baktığımızda bunu görebiliyoruz. Tüm bunları gece gündüz çalışarak, emek sarf ederek ortaya koyduk ve genel kurulda da meslektaşlarımızın karşısına yapmış olduğumuz icraatlarla çıktık. Yaptıklarımız ve yeni dönemde yapmayı vaat ettiğimiz projeleri gören meslektaşlarımız da bizi desteklediler.

Önümüzdeki iki yıllık dönemde de bütün meslektaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz. Baro avukat içindir sloganını daha da yaygınlaştırarak hayata geçireceğimize ve yapacağımız icraatlarla da bunu açıkça ortaya koyacağımıza inanıyorum.

Meslektaşlarımıza bize olan inançlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tabii ki en önemli teşekkürü de geçen dönem yönetim kurulunda olup da bu dönem değişik sebeplerle ayrılan arkadaşlarım hak ediyor.

Yönetim kurulumuzda yeni görev alan meslektaşlarımızın gözlerindeki heyecanı görebiliyorum. Yeni dönemde birlik beraberlik içerisinde, dayanışma içerisinde, takım ruhuyla gece gündüz çalışarak hem vaad ettiğimiz projeleri hem de şu an gündemimizde olan birçok projeyi hayata geçireceğiz. Ve bizden sonra gelecek arkadaşlara çok güzel bir geleceği bırakacağız."

Plaket töreni sonrası ilçe seçim kurulu tarafından seçim galibiyetini belgeleyen mazbatayla poz veren İzmir Barosu’nun 2016-2018 dönemi yönetim kurulumuz daha sonra yeni dönemin ilk cübbe törenine katıldılar.