Barokule İçin Geri Sayım Başladı

07.10.2016 17:20:00

İzmir Barosu'nun Türkiye Barolar Birliği desteğiyle çalışmalarını yürüttüğü yeni hizmet binası Barokule'ye yönelik hazırlık toplantıları devam ediyor. Son olarak 5 Ekim 2016 günü içlerinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin'in de bulunduğu ve Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleşen toplantıda projeye son şekli verilmeye başlandı.

İçinde 750 kişilik bir konferans salonunun da bulunduğu ve yaklaşık yedi bin metrekarelik bir alanın İzmir Barosu'na özgülendiği yeni hizmet binası adliyeler bölgesinde olacak.