Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Seferihisar, Urla ve Çeşme'yi Ziyaret Etti

29.09.2016 17:58:11

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor. Göreve geldiklerinde bu yana periyodik olarak ilçelerdeki avukatları ziyaret eden ve sorunlarına yönelik çalışmalar yürüten Baro Başkanı Özcan 28 Eylül 2016 günü Çeşme, Urla ve Seferihisar’ı ziyaret etti. Her ilçeye yeni bir bilgisayar ve hijyenik fiziki alanlar sloganıyla başlattıkları çalışma doğrultusunda bu ilçelere de avukatların kullanımı için temin edilen yeni bilgisayarlar teslim edildi.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan göreve geldiklerinde “baro avukat içindir” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, ilçelerde çalışmalarını sürdüren avukatların merkezden uzak olmalarından kaynaklanan sıkıntılarını en aza indirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. İlçelerde sadece teknik ve fiziki anlamda çalışmalar yapılmadığını aynı zamanda daha önceki dönemlerde yapılmayan mesleki eğitim çalışmalarının da gerçekleştiğini dile getiren Özcan, “ütopik denen projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.