Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Av. Cengiz İlhan Hukuk ve Demokrasi Parkı Açıldı

03.09.2016 14:12:41

Önceki dönem Baro Başkanlarımızdan ve Türkiye Barolar Birliği Kurucu Başkan Yardımcısı Av. Cengiz İlhan adına Karşıyaka’da “Hukuk ve Demokrasi Parkı” açıldı. 2 Eylül 2016 günü açıldı

Önceki dönem Baro Başkanlarımızdan ve Türkiye Barolar Birliği Kurucu Başkan Yardımcısı Av. Cengiz İlhan adına Karşıyaka’da “Hukuk ve Demokrasi Parkı” açıldı. 2 Eylül 2016 günü yapılan açılışa Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, önceki dönem baro başkanlarımız, meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, "Karşıyaka Belediye Başkanımızı, bu hassas düşüncesinden dolayı kutluyorum. Günümüzde padişahların isimleri yeni açılan yerlere verilirken, Karşıyaka'da iyi bir hukukçu ve düşünürün isminin onurlandırılması son derece önemli" dedi.

Bu vesileyle değerli Başkanımız Av. Cengiz İlhan’ı bir kez daha anıyor, başta Karşıyaka Belediyesi olmak üzere bu değerli esere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.