8. Dönem Arabuluculuk Eğitimi

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nca, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile verilecek olan Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitim Programı 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacaktır. Program ve Katılımcı listeleri haberin devamındadır

09:45 . 19 Temmuz 2016

İzmir Barosu evsahipliğinde düzenlenecek olan 8. Dönem Arabuluculuk eğitimi İzmir merkezde yapılacaktır. Her bir grup kontenjanı 24 kişi ile sınırlıdır. Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, derslerin 1/12’sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Gruplara başvuru sırasına göre kayıt alınacak ve gelen talebe göre yeni gruplar açılacaktır. Eğitimin süresi, kesintisiz 8 gün ve 65 ders saatidir. Eğitim ücreti, eğitim materyalleri ve KDV dahil  1.600.00 TL.dir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,