Avukat Büroları İçin İşyeri Güvenliği Zorunluluğu Başlıyor

6331 Sayılı Yasa gereği 01.07.2016 tarihinden itibaren yanında sigortalı işçi çalıştıran meslektaşlarımız için de risk yönetimi kuralları yürürlüğe girecektir.

15:47 . 16 Haziran 2016

01.07.2016 tarihinden itibaren meslektaşlarımızın İşyeri Risk Analizi ve Acil Eylem Planı yapmaları ve işyeri hekimliği hizmeti ve iş güvenliği uzmanlığı hizmeti almaları gerekmektedir. Bu konuda cezai işlemle karşılaşmamaları için yanında sigortalı işçi çalıştıran meslektaşlarımızın bu konuda yetkili kişilerle sözleşme yapmaları gerektiği hususu önemle duyurulur.

AVUKAT BÜROLARI RİSK DEĞERLENDİRME KONTROL LİSTESİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NİN KONUYA İLİŞKİN DUYURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

Meslektaşlarımızın daha avantajlı şartlarda anlaşma yapabilmeleri için TEKİZ OSGB ile İzmir Barosu arasında protokol imzalanmıştır

Hizmet Türü

(AZ TEHLİKELİ GRUP)

KDV Hariç Toplam Fiyat

(TL/Ay)

İş Güvenliği Uzmanlığı, Acil Durum Eylem Planı, Risk Analizi, Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri, Çalışanların Sağlık Muayeneleri (Tetkikler Dahil) …vs

1 Sigortalı Personel bulunan bürolar için:20 TL+KDV

Her İlave Sigortalı Personel için:10 TL+KDV

10 Personelden fazla bulunduran avukatlık bürolarının ayrıca iş yeri hekimliği sözleşmesi yapmaları gerekmektedir.

Not: İşe giriş muayeneleri ve periyodik muayeneler işyeri hekimimiz tarafında ücretsiz yapılacaktır.

İLETİŞİM:

ADRES : Mansuroğlu Mah. Ali İzzet Begoviç Cad. No: 15/1-C-F BAYRAKLI/İZMİR