Aliağa’da Mal Rejimleri-Aile Hukuku Semineri Düzenlendi

İzmir Barosu’nun ilçelerde süren seminerler dizisi Aliağa’da 3 Haziran 2016 günü yapılan Mal Rejimleri-Aile Hukuku başlıklı çalışmayla sona erdi.

21:44 . 04 Haziran 2016

İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. A. Şakir Uzun’un moderatörlüğünü yaptığı çalışmaya Yrd. Doç.Dr. M. Beşir Acabey ve Yrd.Doç.Dr.İlknur Serdar konuşmacı olarak katıldılar.

Aliağa Ticaret Odası’nda yapılan seminere Aliağa ve çevre ilçelerden meslektaşlarımız katıldılar.

Çalışma sonunda konuşmacılara plaketlerini veren İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, ilçelerde mesleklerini sürdüren Baromuz üyesi meslektaşlarımız yoğun mesleki çalışmaları içerisinde merkezde yapılan seminerlere katılamadıkları yönünde gelen yakınmaları dikkate aldıklarını ve ilçeler için bir seminer programı düzenlediklerini belirterek, gelecekte de bu tip çalışmaların artarak süreceğini dile getirdi.