İzmir Barosu Ritim Grubu Kasten Ritim 3. Gösterisini Gerçekleştirdi

İzmir Barosu Ritim Grubu “Kasten Ritim” üçüncü gösterisini 31 Mayıs 2016 günü gerçekleştirdi.

11:29 . 04 Haziran 2016

Gecede bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, “Türk sanat müziği, Türk halk müziği, resim, halkoyunları, ritim grubu, tiyatro ve daha sayamadığım birçok etkinlikle uğraşan meslektaşlarımız sayesinde İzmir Barosu sizlerle buluşuyor. Meslektaşlarımız çok başarılı icraatlarda bulunuyor kendileriyle gurur duyuyoruz.”dedi.  “İzmir Barosu hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, vatandaşın temel hak ve özgürlüklerini savunma anlamında da üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyor” diyen Özcan “ne yazık ki ülkemiz son dönemde terör belasıyla adeta kavruluyor, yüzlerce insanımız kan ağlıyor. Bizler birlik beraberlik içerisinde bu kötü günleri de birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Biliyorsunuz 2 Haziran’da Alman Parlamentosu’nda Türk Milletine soykırım yaftası yapıştırmak istiyorlar.  Ona karşı da dün Berlin’de düzenlenen yürüyüşe katıldık. Oradaki hukukçuları, meslektaşlarımızı göreve davet ettik. İzmir Barosu İzmir halkıyla bütünleşmeye devam edecek, ülkenin üniter yapısına,  Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacaktır.” diyerek sözlerini bitirdi.