Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu Yapıldı

02.05.2016 00:09:44

Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Uluslararası Arabuluculuk sempozyumu 29-30 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Genel Sekreterimiz Av. A. Şakir Uzun’un da katıldığı sempozyuma Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Adalet Bakanlığı Bürokratları ve çok sayıda yüksek yargı mensubu katıldı.

Sempozyumda Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit,TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TBB Başkanı Metin Feyzioğlu da birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan sempozyuma ilişkin görüşlerini belirtirken “Arabuluculuğun mesleğimizin tekelinde kalması ve arabuluculuk zorunlu hale getirilecek ise meslektaşlarımızın da zorunlu olarak yer almasını sağlamak için mücadele ediyoruz” dedi.