UYAP Avukat Portalı'na Giriş Hakkında

26.04.2016 11:43:51
UYAP Avukat Portalı'na Giriş Hakkında

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan 20.04.2016 tarihli duyuruyla tüm tarayıcılardan sorunsuz olarak UYAP’a giriş yapılabildiği bildirilmiştir.

Vatandaş, Avukat, Bilirkişi, Kurum ve Arabulucu Portallerine tüm tarayıcılardan e-imza ile giriş yapabilmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

-          UYAP GİRİŞ appleti indirilir. İndirmek için tıklayınız!

-          Resim-1 de gösterilen 1 numaralı alandan girilmek istenen uygulama seçilir.

-          Resim-1 ve Resim-2 de gösterilen 2 numaralı ikona tıklanarak, tarayıcı seçimi yapılır ve Kaydet butonuna tıklanır.

-          NOT: Sadece bilgisayarınızda yüklü tarayıcılar gelir. Bu işlemi bir defa yapmanız yeterlidir.

-          Resim-1 de gösterilen 3 numaralı alandan e-imza için şifre girilir ve İmzala butonu tıklanarak giriş sağlanır.

-          Bilgisayarınızın masaüstünde UYAP GİRİŞ olarak uygulamanın kısayolu gelir ve bundan sonraki girişlerinizde bu ikona tıklayarak ile uygulamalarımıza tüm tarayıcılardan kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

RESİM 1

RESİM 2