İş Hukuku İleri Eğitim Programı Düzenlendi

21.03.2016 09:33:09

Türkiye Barolar Birliği-Türavak ve İzmir Barosu’nun işbirliği ile 12-13 / 19-20 Mart 2016 tarihlerinde İzmir Barosu’nda İş Hukuku 6. programı düzenlenmiştir.

İş hukuku genel esaslar, İş güvencesi ve uygulaması, İş ilişkisinin kurulması, hükümleri ve işin düzenlenmesi, Toplu iş ilişkileri, İşçilik alacakları, İş yargılaması, İşçilik alacakları hesabına ilişkin pratik çalışmalar gibi konu başlıklarının ele alındığı çalışma sonunda katılımcılara İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından sertifikaları sunuldu.