67. Dönem CMK Eğitim Semineri Tamamlandı

İzmir Barosu 67. Dönem CMK Eğitim Semineri 26-27-28 Şubat 2016 günlerinde aktif eğitim yöntemleri kullanılarak gerçekleştirildi.

11:49 . 29 Şubat 2016

Eğitim Çalışması kapsamında; yakalama ve gözaltı, tutuklama, hukuka aykırı deliller sorunu, ceza yargılamasında deliller, görüşmede temel ilkeler, soruşturma-kovuşturma evreleri arasındaki farklar, doğrudan soru, kovuşturma evresi, duruşma pratik çalışması ve CMK sistem tanıtımları yapıldı.

Çalışma sonunda katılımcılara sertifikaları İzmir Barosu Genel Sekreteri ve CMK Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. A. Şakir Uzun tarafından verildi.

Aktif olarak çalışmaya katılan tüm katılımcılara ve özveriyle zaman ayırarak hiçbir karşılık beklemeksizin eğitim çalışmasının başından sonuna kadar çalışmada yer alan eğitimcilerimize teşekkür ederiz.

CMK Komisyon çalışmaları Çarşamba günleri yapılmakta olup katılmak isteyen tüm meslektaşlarımıza açıktır.