116. Dönem CMK Semineri Yapıldı

İzmir Barosu 116. Dönem CMK semineri 19-20-21 Kasım 2021 tarihlerinde yapıldı.

16:48 . 25 Kasım 2021

İzmir Barosu 116. Dönem CMK semineri 19-20-21 Kasım 2021 tarihlerinde yapıldı.

Aktif öğrenme yöntemlerinin kullanıldığı dört salonda gerçekleştirilen çalışmanın açılışında konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel,  “Avukatlık pratiğine ilişkin bir derdimiz, bir muradımız var. Bunu Türkiye’nin dört bir tarafı için arzuluyoruz, bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle de sadece İzmir’de değil, birçok baroda bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Başka bir avukatlık mümkün, başka bir ülke mümkün diye yola çıktık. Bu çalışmaya başlarken öğrenilmiş çaresizliklerinizi masanın üzerine koyun. Çünkü bu çalışmada ‘Ama böyle oluyor.’ dediğiniz her şey için başka bir şey yapabilir miyiz sorusunu birlikte soracağız, birlikte arayacağız. Çünkü her zaman başka bir yol bulmak mümkün. O yüzden hiçbir ekonomik karşılık beklemeden tamamen mesleki dayanışma, tamamen birlikte mücadele tamamen teslim olmayan, vazgeçmeyen, biat etmeyen başka bir avukatlık için burada bulunan kolaylaştırıcılara teşekkür ediyorum.” dedi.