Fail Hak Ettiği Biçimde Cezalandırılana Kadar Vazgeçmeyeceğiz.

00:31 . 16 Haziran 2021

Baromuz üyesi bir meslektaşımıza ve icra işlemlerini gerçekleştiren icra memuruna karşı bugün gerçekleştirilen saldırı sonrasında yakalanan fail halen gözaltında olup soruşturmayı yürüten savcılık tarafından yarın sabah mevcutlu olarak adliyeye sevki konusunda talimat verilmiştir.

Olayın öğrenilmesinden bu yana Cumhuriyet Başsavcılığı’yla iletişim halinde etkin bir soruşturma ve delillerin titizlikle toplanması ve olaya dahli olan başka kişilerin tespiti amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Meslektaşımıza ve yargı çalışanına yönelik bu saldırının failinin bir an önce hak ettiği cezayı alması için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile işbirliğini sürdüreceğiz.

Meslektaşımız ve icra memuru çalışanımız ile tüm yakınları ve yargı camiasına tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Fail hak ettiği biçimde cezalandırılana kadar vazgeçmeyeceğiz.

Saygılarımızla,