İçtihat Bülteni Mobil Uygulaması Hakkında

İzmir Barosu üyesi meslektaşlarımız için 1 veya 3 aylık abonelik süresiyle bilhassa Özel Hukuk alanında haftalık içtihat paylaşımı yapan bir program olan İçtihat Bülteni Mobil Uygulaması 1 Ocak 2021- 1 Nisan 2021 tarihleri arasında ücretsizdir. Uygulamayı ücretsiz olarak kullanmak isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki formu doldurabilirler.

15:28 . 28 Aralık 2020

ÜCRETSİZ KULLANIM 1 OCAK 2021 GÜNÜ DEVREYE GİRECEKTİR. HER HALÜKARDA ÜCRETSİZ KULLANIMIN SON GÜNÜ 01.04.2021'DİR. 1 OCAK’TAN SONRA YAPILAN BAŞVURULAR HER HAFTA CUMA GÜNÜ AKTİFLEŞTİRİLECEKTİR. CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ YAPILAN BAŞVURULAR İSE PAZARTESİ GÜNÜ AKTİFLEŞTİRİLECEKTİR.

AYDINLATMA METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

İçtihat Bülteni internet sitesi için tıklayınız

App Store’dan indirmek için tıklayınız

Google Play’den indirmek için tıklayınız