Çocuk Adalet Sisteminde Avukatın Rolü Eğitimleri Çevrimiçi Olarak Devam Ediyor

CMK sisteminden Çocuk İzlem Merkezi’ne yapılacak soruşturma görevlendirmeleri için CMK eğitimine ek olarak gerçekleştirilmeye başlanan bununla birlikte pandemi koşulları sebebiyle ara verilen “Çocuk Adalet Sisteminde Avukatın Rolü” eğitimleri çevrimiçi olarak düzenlenmeye başlandı.

10:10 . 28 Aralık 2020

Eğitimlerin ilki 19 Aralık 2020 günü iki ayrı çevrimiçi salonda İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nde görev alan eğitmen meslektaşlarımız tarafından gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızın başvuru sırasına göre katıldıkları "Çocuk Adalet Sisteminde Avukatın Rolü" eğitimleri, CMK sistemi içerisinde yer alan ve ÇİM'den görevlendirme almak isteyen meslektaşlarımızın talepleri karşılanana kadar devam edecek.