Menemen’de Tüketici Hukukunun Başlıca Sorunları Konferansı Düzenlendi

16:33 . 14 Kasım 2019

İzmir Barosu tarafından mesleki faaliyetlerini Menemen’de sürdüren meslektaşlarımıza yönelik olarak “Tüketici Hukukunun Başlıca Sorunları” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Av. Sefer Keskin’in moderatörlüğünde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Av. Sadık Kızıldoğan “Tüketici Hakem Heyetlerinin Görev ve Yetkileri, Başvuru Usulleri”, Av. Oğuz Gökyıldız “Ayıplı Mal ve Hizmetlerde Sorumluluk” ve Av. Kahraman Çınar ise “Tüketici Kredi ve Kredi Kartları” başlıklı sunumları gerçekleştirdiler.

Açılışta konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, ilçelerde yapılan eğitim çalışmalarını çok önemsediklerini söyleyerek bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Konferans sonunda İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Ece Güler tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi sunuldu.