SineBaro Her Hafta Yeni Filmlerle Devam Ediyor

Avukatlık Kanunu’nun öngördüğü meslek içi eğitimin bir parçası olarak SineBaro adıyla düzenlediğimiz etkinlikler her hafta yeni bir filmle devam ediyor. Hukuk, avukatlık mesleği, haklar ve özgürlükleri sinema filmlerinde izliyor, irdeliyor ve tartışıyoruz.

10:57 . 23 Eylül 2019

Geçtiğimiz haftalarda izlediğimiz “Before The Rain-Yağmurdan Önce” ve “The Accused-Sanık” filmlerinden sonra bu hafta cinsel kimlik, siyasi şiddet ve hümanizm temalı “Breakfast on Pluto”  filmini birlikte izleyeceğiz.

İzmir Barosu terasında, yıldızlar altında film izlemek isteyen tüm meslektaşlarımızı 23.09.2019 günü saat:20.00’de bu keyfi bizimle paylaşmaya davet ediyoruz.