Meslektaşlarımızın Yanındayız

Kimden gelirse gelsin, mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelik her şiddetin karşısındayız, meslektaşlarımızın yanındayız. İzmir Barosu olarak meslektaşlarımıza ve Mardin ile Bursa Barosu’na her türlü desteği vermeye hazırız.

09:13 . 20 Eylül 2019

Mardin Barosu üyesi meslektaşlarımız Av. Özlem Dündar ve Av. İbrahim Dündar 17.09.2019 tarihinde, mesleki faaliyetlerinden ötürü saldırıya uğramışlardır. Bursa Barosu üyesi meslektaşımız Av. Fesih Demir de 15.09.2019 tarihinde polis şiddetine maruz kalmıştır. Her iki olayda da failler sadece eylemi gerçekleştirenler olarak kabul edilemez. Meslektaşlarımıza yapılan saldırılar, mesleğimizin itibarsızlaştırılmasının, avukatların yalnızlaştırılmasının önünü açan söylemlerin bir ürünüdür.