Rant ve Talan Politikalarının Sebep Olduğu Çorlu Tren Faciasının Duruşmasına Katıldık

Rant ve talan politikalarının sebep olduğu Çorlu Tren Faciasının Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 2. duruşmasına Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel ve yönetim kurulu üyemiz Av. Mehmet Baran Selanik’in katılmıştır.

10:18 . 12 Eylül 2019

Devlet, katliamdaki sorumluluğunu 4 TCDD yetkilisinin üzerine atmışsa da sorumluluğu olan üst düzey kamu görevlileri dahil tüm sorumluların ortaya çıkarılıp yargılanması, ihmallerin üstününün örtülmemesi için mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.