Hayvan Hakları Komisyonumuz Barınakları Ziyaret Ediyor

Ekim 2019 tarihinde yapılması planlanan 5199 Sayılı Kanun tasarısı çalıştayı için İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyeleri, Seyrek ve Çiğli barınaklarından sonra; bugün de Güzelbahçe, Seferihisar ve Özdere barınaklarını ziyaret etti.

21:13 . 20 Mayıs 2019

Hazırlanacak olan tasarıya eklenmesi gereken ve çözüme yönelik hususları veteriner hekimler ile istişare eden komisyon üyeleri ayrıca barınaklardaki can dostlarımızın yaşadığı sorunlar ile bu sorunların ortadan kaldırılabilmesi için yapılması gereken konuları görüştüler. Ayrıca barınakların sürekli olarak İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu tarafından izleneceği mesajını verdiler. Bu çalışmaya Hayvan Hakları Komisyonu üyelerinden Av. Deniz Yılmazer, Av. Duygucan Yazıcı Yıldız, Av. Ayşe Arısoy Alpsar, Av. Yaprak Karasipahi ve Stj. Av. Ezgi Tümüklü katıldılar.