HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu, ÇYDD İzmir Yönetimi ve Bursiyerleri ile buluştu.

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Yönetici ve bursiyerleri 22-23 Mart 2019 günlerinde İzmir Barosu’nda düzenlenen bir dizi etkinlikte bir araya geldi

09:10 . 25 Mart 2019

İzmir Barosu ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Yönetici ve bursiyerleri 22-23 Mart 2019 günlerinde İzmir Barosu’nda düzenlenen bir dizi etkinlikte bir araya geldi.

 

22 Mart 2019 tarihinde İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, Yönetim Kurulu üyeleri Av Afhan Topel, Av. Burcu Ece Güler, Av Gamze Adıgüzel ile tanışma toplantısıyla başlayan etkinlik, 23 Mart 2019 tarihinde "Hukuk ve Demokrasi" konusunda yapılan söyleşi ile sona erdi.

 

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Özgür Yılmazer ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Afhan Topel’in katıldığı söyleşide hukuk, demokrasi, hak, adalet ve hukuk devleti kavramları konuşuldu.

 

İki gün boyunca süren çalışma boyunca başta hukuk fakültelerinde okuyan bursiyer öğrenciler olmak üzere, tüm bursiyerler İzmir Barosu merkez ve komisyonlarında yürütülen çalışmalara katılmaya davet edildiler.

 

Programın kapanışında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve İzmir Barosu yöneticileri ortak projeler yapma ve çalışma alanlarını arttırma yolunda dilek ve temennilerde bulundular.