Stajyer Temsilcileri Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’i Ziyaret Etti

7 Mart 2019 günü rekor katılımla gerçekleştirilen stajyer temsilciliği seçimleri sonucunda stajyer temsilcilisi olan meslektaşlarımız Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’i ziyaret ettiler.

11:28 . 20 Mart 2019

7 Mart 2019 günü rekor katılımla gerçekleştirilen stajyer temsilciliği seçimleri sonucunda stajyer temsilcilisi olan meslektaşlarımız Stj. Av. Melek Burçin Koruyucu, Stj. Av. Mert Işık, Stj. Av. Ömer Çağdaş ve Stj. Av. Tuğçe Çam Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’i ziyaret ettiler.

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel “gerek seçime katılan adayların sayısındaki çokluk gerekse stajyer avukatların katılımda gösterdiği yoğunluk stajyerlerimizin sorunlarına sahip çıktıklarını ve çözüm konusundaki kararlılıklarını gösteriyor. Bu durum bizi fazlasıyla memnun etti. Hepinizi gösterdiğiniz kararlılık ve cesaret nedeniyle kutluyorum. Sorunları el ve akıl birliğiyle çözeceğiz” dedi.