HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Özel Hukuk Alanında 19. Kurgusal Duruşma Çalışması Gerçekleştirildi

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından Özel Hukuk alanında düzenlenen kurgusal duruşmaların 19.su gerçekleştirildi.

18:13 . 18 Mart 2019

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından Özel Hukuk alanında düzenlenen kurgusal duruşmaların 19.su gerçekleştirildi.

 

İş Hukuku, Aile Hukuku ve Asliye Hukuk alanında gerçekleştirilen ve 84 stajyer avukat meslektaşımızın katıldığı kurgusal duruşma İzmir Adliyesi 5. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapıldı.

 

Çalışmanın açılışında konuşan İzmir barosu Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Afhan Topel, güzel bir eğitimin en önemli dönüm noktasının yapılacak olan kurgusal duruşma olduğunu ifade ederek “bugünkü duruşmada alacağımız deneyimlerle gelecekte kendi dosyalarınızda daha tecrübeli olmanızı amaçlıyoruz. Belli bir deneyim seviyesine geldiğinizde kendi stiliniz olacak, bu stilin oluşmasında da ilk temel taşlarından birinin de bu kurgusal duruşmada konacağına inanıyorum. Ben bir kez daha Staj Eğitim Merkezi’nde görev alan tüm meslektaşlarımıza, çalışmaya katılan stajyer avukatlarımıza, çalışmanın gerçekleşmesi için gereken desteği veren İzmir Adliyesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etmek isterim” dedi.