İzmir Barosu Olarak, “18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü”ne Katıldık.

14:57 . 18 Mart 2019

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Özgür Yılmazer, Kadifekale Şehitliği’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Av. Özgür Yılmazer, “emperyalizme ve emperyalist güçlere karşı dünya üzerinde eşine, benzerine rastlanılmamış destansı bir mücadele örneği veren başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve gazilerimiz ile bu topraklarda filizlenecek daha iyi bir dünya ümidi için yaşamlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi sonsuz bir şükran ve saygıyla anıyoruz” dedi.