89. Dönem CMK Eğitim Çalışması Tamamlandı

İzmir Barosu tarafından düzenlenen 89. Dönem CMK Eğitim Semineri tamamlandı. 15-16-17 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitim çalışmasına beş sınıfta toplam 116 meslektaşımız katıldı.

14:43 . 18 Şubat 2019

Aktif öğrenme yöntemlerinin kullanıldığı eğitim çalışması boyunca meslektaşlarımız, yakalama ve gözaltı, tutuklama, hukuka aykırı deliller sorunu, ceza yargılamasında deliller, doğrudan soru, kovuşturma evresi, duruşma pratik çalışması ve CMK sistem tanıtımı başlıklı oturumlara katıldı.

Çalışmanın üçüncü günü İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel de bizzat eğitmen olarak çalışmaya katıldı.

İzmir Barosu olarak aktif bir şekilde çalışmaya katılan tüm katılımcılara ve özveriyle zaman ayırarak hiçbir karşılık beklemeksizin eğitim çalışmasının başından sonuna kadar çalışmada yer alan eğitimcilerimize teşekkür ederiz.